Boka en inredningsrådgivare!

Som ni har kunnat läsa tidigare i bloggen har Frida genomgått en utbildning till inrednigsrådgivare för att tillgodose era behov av inredningshjälp.

 

Intresset för färgsättning och inredning är större än någonsin. Det är dock inte alltid så lätt att veta hur man skall tänka. Vad blir bäst i just mitt hem? Hur påverkar färg och form ett rum? Många frågor dyker upp när man planerar sin renovering.

Kontkata oss för mer information, bokning och prisuppgifter.

Hur går en rådgivning till?
Du bokar en tid med Inredningsrådgivaren i butiken. Hon eller han kommer då också att eventuellt be dig om lite bilder från det utrymme du vill förändra.

Sedan sätter ni er ner i lugn och ro och tillsammans diskuterar vad det är du vill uppnå. Du får svara på en del frågor och sedan kommer du att få en ny tid då ett inredningsförslag presenteras för dig.

Om du är nöjd med förslaget får du en mapp med bilder, prover och beskrivning av din nya inredning. Sedan är det bara att sätta i gång.

Och du, glöm inte att du får all inspiration och hjälp du behöver under hela din renovering, allt för att slutresultatet skall bli just som du vill ha det i ditt hem.

Lycka till!

Kommentera gärna inlägget: