Falsterbo - nyhet från Boråstapeter

Falsterbo - Boråstapeter Falsterbo - Boråstapeter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Jag vill ge de gamla mönstren nytt liv och berätta deras historia, samtidigt som det känns viktigt att försöka översätta och anpassa dem till nutiden, säger Hanna Wendelbo-Hansson, designer för Falsterbo.


I kollektionen finns vissa mönster i originalutförande och andra som ligger till grund för mer moderna tolkningar. Tapeterna andas skandinavisk lätthet och femininitet och kännetecknas av lekfulla, naturinspirerade mönster, där tapeterna ska fungera på alla väggar i ett rum och kunna matchas i oändlighet. 


– Det finns en längtan hos många av oss att hitta mönster som förstärker vår personlighet. Falsterbos romantiska känsla är tänkt att passa lika bra i en lägenhet i stan som på en gård på landet, säger Hanna Wendelbo-Hansson, vars personliga favorit är mönstret med fåglarna som är en viktig bärare i kollektionen.


Falsterbo finns till försäljning i butik från och med 22 september.

Etiketter: tapeter

Kommentera gärna inlägget: